AlihanSapmaz - Welcome To Jamrock
Merhabalar sevgili dostlar , İsmim Alihan Soyismim Sapmaz ,
06.04.1991 tarihinde doğdum . Sakarya'lıyım üniversite sebebi ile Eskişehir'de yaşamaktayım. Yaşadığım şehirden çok memnunum herkesi misafirliğe beklerim :) . Osmangazi üniversitesinde İktisat okumaktayim . Diğer yayın platformlarını ilk açıldığı günlerden beri kullanmaktayim . Ünlü kanallarda modetörlük yaptım . Streamer çevrem biraz geniş fakat destek alma amacıyla bunu kullanmamaktayım .
Benim için yayınlarda önemli olan has öz arkadaşlık ve beraber özel anılar paylaşabileceğim arkadaşlar , kardeşler ve abiler edinmek . Kibarlık ve naziklik yayınlarda önceliğimdir . Sevgimi , pozitif yanlarimi insanlarla paylaşıp onlari da az da olsa yüzünü güldürebildiğimi düşünüyorum . 1998 den beri bilgisayar ve internet ile iç içeyim . Bütün popüler oyunları oynamışlığım vardır . Hem oyundan hem muhabbetten zevk almalari için burdayim . Başka platformlarda yayın açmamı isteyen çok arkadaşım oldu . İyi oynadığım için devamlı bunu dile getirdiler . Fakat diğer platformlarda egoist insanlarin ve sadece para için bu işi yaptıklarının görüntüsü beni çok rahatsız ettiği için oralara başvurularda hiç bulunmadım . Dlive ' i dlive.tv de yayıncı olan bir arkadaşım HexaKafa ısrarla aaçmamı isteği için aranıza katıldım . İnan ki bu kadar pozitif bir şekilde ilerleyeceğimizi düşünmemiştir . En içten dileklerimle teşekkür ederim , sizede sevgilerimi saygılarımı sunarım . Herkese hayirli uğurlu eglenceli zamanlar dilerim .
Please sign in to leave a comment.
Comments
0 comments